JR


 


Durante Sirius Junior
synt. 4.12.2009
i. Alexanderthegreat 'Zeta'
e. Decathlete's Skyknight 'Sky'

Kun kuulin, että Erren siskolle Skylle olisi tulossa pentuja, oli heti selvää, että niistä pitäisi kyllä uusi pentu saada. Ja niin JR tuli talvella 2010.

JR on melko erikoinen pakkaus. Siinä on paljon samoja piirteitä kuin Erressä, se on yhtä kiltti, pehmeä ja nöyrä. Jos jostakin asiasta on kerran huomautettu, siitä ei yleensä tarvi toista kertaa sanoa. Mutta muuten se on Erreä vilkkaampi ja rajumpi. JR tekee aina kaikki asiat täysillä, niin agilityradalla kuin arkielämässäkin. Kiihkeät geenit on ehkä peräisin italialaiselta isältä ;)

JR:n kanssa on harrastettu lähinnä agilitya. Tokoa on tehty perusasioiden verran ja noutokapulan pitäminen on hallussa, mutta kokeisiin asti ei ole ikinä liikkeitä hiottu kuntoon. Agilityn alkutaipaleet oli melkoista meininkiä. Olin ajatellut, että nyt kun on itsellä enemmän kokemusta niin toisen bordercollien kanssa on jo helpompaa. Mutta JR on niin kiihkeä ja raju menijä, että yhteisen rytmin löytyminen on ollut aika haastavaa. Paljon on jo opittu ja JR on kehittynyt valtavasti, mutta paljon meillä on vielä opeteltavaa. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin treenaaminen, varsinkin koiran kanssa, joka yrittää aina kaikkensa.

Agilityn lisäksi JR rakastaa uimista, juoksemista, rapsutuksia ja sohvalla köllöttämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti