torstai 7. helmikuuta 2013

Treenejä, hoitoa, kisoja

Tiistain viikkotreenissä tehtiin rataa ja Mikko oli coutsina. JR oli oikein pätevänä. Pakkovalsseissa pitää olla ajoituksen ja ohjauksen kanssa tarkkana, kun muuten kaahottaa pitkäksi. Ja teki myös oikein hienoja pakkovalssisylkkäreitä pakkovalssijaakotuksen sijaan, kun yritin vähän lintsata ohjauksessa. Keppien umpikulmassa tuli taas virheitä, eli siinä riittää treenattavaa. Mutta päällejuoksut kesti kepeillä hienosti. Super-Erre oli omissa treeneissään sitten superpätevänä ja tekaisi radan heti nollana ja vielä lopussa nollatreenissä toisenkin kerran. Siinä välissä treenailtiin joitakin kohtia eri tavoilla ja palkkailin kontakteja.

Tänään molemmat kävivät Kaisalla hoidossa ja akupunktiossa. Erre oli melko hyvässä kuosissa pieniä jumeja lukuunottamatta, mutta JR:ssä riittikin sitten paljon enemmän hoidettavaa.

Tämän vuoden esimmäiset kisailmotkin on nyt laitettu menemään ja reilun parin kuukauden kisatauko päättyy ens viikonloppuna KAS:n kisoissa (jotka järjestetään onneksi lämpimässä Activen hallissa :)). Molemmille pojille ois siellä luvassa 3 starttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti