sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Activen epäviralliset

Molemmat pojat kävivät Active Dogsin epiksissä kirmaamassa yhden radan, ratapiirros alla. Rata oli Juha Lehtikankaan käsialaa ja oikein kiva ja sopiva episrata. Lopussa sai valita mieleisensä kuvion eri vaihtoehdoista. Minä valitsin molemmilla numerojärjestyksen, koska halutti kokeilla persjättöä tuohon loppuun. Mutta tärkeimpänä tavoitteena oli kontakteille palkkaus.
Erre meni ensin. Vaikka oli 'vaan' epikset, niin Erre oli lähdössä ihan kisafiiliksissä. Kyllähän se kisatunnelma löytyy, kun muut menee rataa, joutuu odottelemaan omaa vuoroa kisaremmissä, on kuulutukset ja taputukset jne. Ja hyvä niin, aina vaan parempi kontaktitreenin kannalta. Alku meni hyvin, A:n meni hienosti alas, pysähtyi suoraan ja kesti hytkyt ja sivuirtoamisen. Isot kehut siitä ja matka jatkui puomille, minkä teki huippuhyvin loppuun, vaikka jäin itse keppien alun kohdalle. Siitä superpalkka! Meillä on ollut suuria vaikeuksia taaksejäämisen kanssa, näitä on treenattu nyt todella paljon ja treeni alkaa toivottavasti tuottaa tulosta. Jatkoin vielä palkkauksen jälkeen radan loppuun. Persjättöön ehti hyvin, mutta 17 rima alas kun tuli varmaan kiire perään.

Sitten JR:n vuoro. JR:llä ei yleensä ole kisoissa mitenkään erityinen kisamoodi, sillä on aina treeneissä ja kisoissa sama 'täysillä vaan'-moodi. Toisaalta se nyt ei vielä niin kokenut kisakonkari olekaan... Alun menin vastaanottamaan putkelta ja olin varautunut ekan riman tiputukseen, koska se on ollut aika yleinen virhe kisoissa ja nyt oli vielä hankala paikka, kun olin niin kaukana. Mutta hyvin piti sen ylhäällä. Alku Jipelläkin hyvin, A:n kontaktille hytkyt ja isot kehut, puomilla taaksejäänti ja palkka. Palkkauksen jälkeen jatkettiin kepeille ja siinä ei kestänyt persjättöä vaan jätti viimeisen välin pujottelematta ja lähti jo rynnimään putkelle eli kepit uusiksi. Lopussa tuli ensin 18 hypyn ohi, joten otettiin uudelleen putken kautta ja sitten onnistui hyvin ja piti rimatkin hienosti vaikka oli kiire mun perään.

Episten saaliina molemmille siis just se mitä lähdettiin hakemaankin eli kisanomainen kontaktitreeni, onnistuneet kontaktit ja palkkaukset niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti