tiistai 15. tammikuuta 2013

Avoiding the problem doesn't solve the problem...

Viikonloppuna oli ensimmäinen NextLevel-kertauskurssi Turussa, eli viikonloppu täynnä huipputreeniä! Ensin perjantai-iltana treenattiin Erren kontakteja Elinan kanssa ja lauantaina alkoi sitten varsinainen NL, missä menin JR:n kanssa kolme treeniä ja Erren kanssa yhden.

JR aloitti Mikon treeneistä, missä radan kaikki kohdat piti ohjata edestä. Tässä oltiin meidän omalla mukavuusalueella ja treeni menikin varsin mallikkaasti. Persjättörimatkin pysyi hyvin, vaikka välillä oli niin kiirepaikkoja, että sain painella tosissaan karkuun. Lauantain toinen treeni oli Elinan rataantutustumattomuusharjoitus, minkä menin Erren kanssa. Rata suoritettiin siis ainoastaan paperilta ja radan laidalta tutustuen. Ja eipä mennyt häävisti, ei siis kannata minun myöhästyä rataantutustumisesta... Lisäksi pohdittiin vähän kiihdytysasioita ja turhia kokoavia laukkoja.

Sunnuntaina JR aloitti Jaakon treeneistä, missä kaikki radan eri kohdat piti ohjata takaa. Jos edestä ohjatessa oltiin mukavuusalueella, niin tässä oltiin aivan jossain muualla ja päästiin koko treenissä muistaakseni esteelle 11 asti. Mutta niinkuin aina, Jaakon treenissä tuli taas paljon juttua ja todella paljon asiaa ja eiköhän meillä nyt ole eväitä saada takaaohjauskin kuntoon. Hallin seinältä bongattu, tuossa otsikossa oleva mietelause osui ja uppos tässä kohtaa. Niinpä niin, tämän takaaohjausradan ratapiirros on hyvässä tallessa treenirepussa ja kevään aikana treenataan omatoimitreeneissä siitä joka ainut kuvio. Sunnuntain toinen treeni oli Janitan, missä keskityttiin järkeviin ja nopeisiin ohjauslinjoihin. Tässä tuli mulle hyviä neuvoja mm. rintamasuuntiin ja takaatyöntöihin. Ja vastakäännöskin avautui vähän uudella tavalla.

Pitkä oli taas matka Oulusta Turkuun ja takaisin, vaan kannatti käydä :) Mutta nyt tarvitaan kuitenkin pari päivää lepoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti