keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäiset ohjatut

Kevätkauden ohjatut treenit Activella pyörähti käyntiin ja ekoissa treeneissä oli teemana ratatreeniä. JR meni aika näppärästi. Yhden takaakierron kanssa oli ongelmia, oli jotenkin hankala tuossa kohtaa ajoittaa takaakiertoonlähetys ja Jippe tuli helposti hypyn suoraan. Mutta muuten ei mitään ihmeellistä vaan oikein sujuvaa menoa.

Erre oli ensimmäisten treenien kunniaksi jotenkin ihan villinä ja aluksi paineli vaan mutkat suoriksi. Ei voinut kyllä muuta kuin nauraa kun Erre on aina niin kiltti ja kuuliainen, niin ei haittaa vaikka välillä vähän villiintyykin :) Ja sain sen helposti jopa tulemaan A:ltakin läpi ja vielä moneen kertaan. Se on harvinaista treeneissä, mutta ihan hyvä kun pääsi treeneissäkin muistuttelemaan mieleen, että mitä siellä alastulolla pitikään tehdä. Mutta muistuttelukin tehtiin tietenkin hyvällä tunnelmalla,  ettei kontaktiasenne mene pilalle. Kontakteille pitäs tulla oikealla asenteella, muttei kuitenkaan sais karata, siinä onkin aikamoista tasapainon etsimistä.

Perjantaina ajellaan sitten Turkuun ja seuraavat treenit on viikonloppuna Purina Centerillä Next Levelin-kertauskurssin merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti