perjantai 8. maaliskuuta 2013

Treeniä ja uintia

Tiistai on treenipäivä, torstai on uintipäivä. Siinäpä viime viikkojen ohjelma, tiistai-illat on aksattu Martinniemessä ja torstai-iltaisin koirat on käyneet kasvattamassa kuntoa Vesipedon uima-altaassa Kiimingissä. Ja molemmat lajit on sujuneet oikein mallikkaasti.

Viime viikonloppuna kisattiin OKK:n kisoissa, molemmille pojille 3 starttia. Kisat alkoi hyppärillä. Errelle ihan ok rata, kepeillä pääsi kokeilemaan knuutitusta ja se onnistui hienosti. Yhden hypyn ohjasin niin surkeasti, ettei edes Errellä ollut mahdollisuutta auttaa.. lisäksi Erre räjäytti renkaan, ohhoh (oli kahden putken välissä). Jippen hyppäri oli aikamoista säätöä ja tunaroitiin monessakin kohtaa. Ekalla agiradalla Errelle kontaktitreeniä ja malttoi pysähtyä. Oli kyllä jo vähän hitaatkin, kun kaikki kontaktit oli niin, että sinne ehti edelle 'painostamaan'. Errelle nolla ja voittokin, vaikka seisoi puoli päivää kontakteilla ja lopussa kierrätin hypyn epätarkoituksella hitaampaa kautta kun ajauduin ihan väärään paikkaan radalla. Mutta koko radalla tais tulla vaan pari nollaa. Jippelle hienoa rataa loppuun asti, mutta ihan lopussa muurista ohi. Tässä kohtaa tuli ihan älyttömän paljon virheitä, muuri oli yllättävän hankala hahmottaa sivuhyppynä, eikä ainakaan mun ohjauskaan kyllä yhtään auttanut asiaa... Vikalla radalla Jippelle heti alussa muurin palikat alas - oli vielä Jippelle vähän liian hankala tehdä muuri takaakiertopäällejuoksuna, kun ei ole muistaakseni koskaan edes treenattu tätä. Tuli myös pussista ohi, mutta muuten hyvä rata. Erre singahti väärään putkeen, en kyllä ehtinyt edes kissaa sanoa, kun vaan perävalot vilkkui.

Erren hyppyrata

JR:n agirata

Erren agirata

Tuo sama virhe toistui siis nyt pari kertaa samoissa kisoissa, molemmilla koirilla, ja myös viimeksi treeneissä kun treenin teemana oli välistävedot. Note to self: ei haittais, vaikka ohjais sivuhypyt vähän huolellisemmin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti